avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate Vali valeriu

Activitate Vali valeriu

Atâta timp cât domnul nu a contribuit cu vreo suma de bani la acele imobile nu are nici un drept, doar în cazul în care domul renova sau mai construia, si avea toate bonurile atunci avea un drept, dar asa este moștenirea dumneavoastră și nu are nici un drept!

Lcvt a scris:

Tatăl meu a murit acum 3 saptamani. Suntem 3 surori si mama care ar vrea sa facem succesiunea după tata. (O garsonieră si o casa la tara in care locuiau parintii). Eu sunt căsătorită si am o fetita. Sotul meu are vreun drept la moștenirea ce-mi revine mie? El vrea neaparat sa fac succesiunea zicand ca are si el drept la ce e al meu.
Si daca nu facem acum succesiunea este vreo problemă? Eu personal as vrea sa ramana totul asa deocamdată si sa facem împărțirea când n-o mai fi nici mama. Multumesc

Răspuns la discuția Relație sexuală cu un minor
Citește Art.220 cod penal

Tina566_ a scris:

Buna! Peste o săptămână fac 18 ani si sunt cu un băiat de la 16 ani! Părinți mei au aflat acum si incearca sa ne despartă! Au zis ca se duc la poliție ca eram minora si am întreținut relații sexuale, eu aproape fac 18 iar el are 22 poate să îi facă ceva? Stiu ca de la 16 ani este decizia mea dacă vreau sau nu să întrețin relații sexuale. Dar am văzut că limita de varsta trebuie sa fie de 3 ani la noi e de 4! Ce ii se poate întâmpla?

Buna seara, dacă ai o pedeapsa de 100 de zile de pușcărie după timp poți fi eliberat condiționat? Mulțumesc
Buna ziua.... Fratele meu are o amendă penală neplătită si l-au arestat de o lună, i-am plătit amendă se poate elibera?
Fratele meu a avut o amendă de 2000 dintre care a plătit doar 1000 de lei si nu ia mai plătit noi find toți plecati din tara fratele meu ia spus procurorului ca placa din tara si va plăti dupa ,bineinteles fratele nu a mai ajuns în românia în termenul prevăzut de procuror si acum este arestat din data de 19-02-2021 până în momentul de față am plătit amendă... suntem la 0 cu statul m-am sfătuit cu un avocat și mi-a cerut chitanța de achitare a amenzi si contract tradus în românia din tara unde a fost plecat fratele meu am făcut demersurile cu această avocată a băgat dosarul cu tot ce ne trebuie am achitat si avocatul si avem proces acum pe 24-03-2021 intrebarea mea către dumneavoastră este.... Se poate elibera fratele meu din pușcărie cu aceste acte tin sa mentionez ca nu are cazier nu a făcut nimic niciodată dar este închis ca nu a plătit o amendă de 1000 de lei si ia dat 100 de zile de pușcărie va implica sa imi răspundeți este foarte important pentru mine va multumesc din suflet!