avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiC1989

Activitate MihaiC1989

Mulțumesc frumos

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Puteti sa solicitați instantei de judecata sa constate nulitatea absoluta a contractului de vanzare-cumparare pentru neinmanarea certificatului de rol fiscal. Odata cu nulitatea absoluta se desființează contractul și partile sunt repuse in situatia anterioara încheierii contractului de vanzare-cumparare.

Problema e ca eu am vândut masina


COVASA a scris:

Din câte văd aici îți cam meriți soarta...

MihaiC1989 a scris:

Cine ma poate ajunta cu sfat am cumpărat o mașină și nu mi-a dat certificatul fiscal



Da am cumpărat și după ce a trecut un an am făcut contractul decomodat nu am cum sa îl prelungesc și nici discalul nu poate sa mi-l deie pt ca nu a terminat cu datoriile nu sunt trecut în talon

adriandimitriu a scris:

sa inteleg bine: ati cumparat si apoi ati facut contract de comodat pentru bunul deja cumparat? prelungiti contractul. macar aveti numele trecut pe talon? dar pare o situatie ce se va perpetua

Bun și dacă a avut amenzi și nu a putut sa mi-l deie după vre-o 2 3 luni am făcut cu el un contract decomodat ca îmi împrumută mașina pe un an pana plătește amenzile și a expirat acel an și nici acum nu am văzut fiscalul ce e de făcut?

adriandimitriu a scris:

vanzarea e nula, cf. Codului Fiscal

Răspuns la discuția Inmatriculare auto fara fiscal
Aștept răspunsuri și te țin la curent

Mark22 a scris:

Salut. Am si eu aceiasi problema ca a ta. Nu am factură. Cum ai rezolvat?


Răspuns la discuția Inmatriculare auto fara fiscal
Bună ziua
Am și eu o problema am cumpărat acum 3 ani o mașină era intr-Duminica am făcut un contract de vânzare cumpărare în ziua aceea și urmând ca a 2 a zi sa mi se deie și certificatul fiscal. Cand ma întâlnesc a 2 a zi cu proprietarul mașini îmi zice ca nu poate sa îmi deie certificatul pt ca are amenzi și nu poate sa îl scoată. Au trecut 2-3 luni și tot asa ca plătește amenzile și îl scoate. După vre-un an îmi zice sa facem un contract decomodat pe un an cum ca mi-ar împrumută mașina pe un an și pana atunci scăpa și de amenzi și îmi da certificatul fiscal. Nici în ziua de azi nu am reușit sa îl iau. Ce e de făcut??
Cine ma poate ajunta cu sfat am cumpărat o mașină și nu mi-a dat certificatul fiscal
Bună ziua am și eu o probelema cu actele de vânzare cumpărare la o mașină. În urma cu 2 ani am achiziționat o mașină (era duminica) am făcut actele de vânzare cumpărare și urmând ca luni sa scoată certificatul fiscal. Când m-am întâlnit a 2 a zi cu el mi-a zis ca nu are cum sa scoată certificatul fiscal ca are amenzi și când plătește amenzile îl scoate și mi-l da. După vreo 2-3 luni l-am întrebat iar și mia rasp ca are amenzi multe și nu poate sa le achite anul asta și ca anul care vine le achita și mi-l da. El a zis sa facem un contract decomodat pe un an ca să pot sa circul și eu cu mașina în timpul asta sa poată plății datoriile, și în ziua de azi are amenzi ce pot s fac în cazul asta??