avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cine ma poate ajunta cu sfat am cumpărat o mașină ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cine ma poate ajunta cu sfat am cumpărat o mașină și nu m-a ...

Cine ma poate ajunta cu sfat am cumpărat o mașină și nu mi-a dat certificatul fiscal
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
MihaiC1989, utilizator
vanzarea e nula, cf. Codului Fiscal
Bun și dacă a avut amenzi și nu a putut sa mi-l deie după vre-o 2 3 luni am făcut cu el un contract decomodat ca îmi împrumută mașina pe un an pana plătește amenzile și a expirat acel an și nici acum nu am văzut fiscalul ce e de făcut?

adriandimitriu a scris:

vanzarea e nula, cf. Codului Fiscal

sa inteleg bine: ati cumparat si apoi ati facut contract de comodat pentru bunul deja cumparat? prelungiti contractul. macar aveti numele trecut pe talon? dar pare o situatie ce se va perpetua
Da am cumpărat și după ce a trecut un an am făcut contractul decomodat nu am cum sa îl prelungesc și nici discalul nu poate sa mi-l deie pt ca nu a terminat cu datoriile nu sunt trecut în talon

adriandimitriu a scris:

sa inteleg bine: ati cumparat si apoi ati facut contract de comodat pentru bunul deja cumparat? prelungiti contractul. macar aveti numele trecut pe talon? dar pare o situatie ce se va perpetua

Problema e ca eu am vândut masina

COVASA a scris:

Din câte văd aici îți cam meriți soarta...

MihaiC1989 a scris:

Cine ma poate ajunta cu sfat am cumpărat o mașină și nu mi-a dat certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto diabolik2s diabolik2s Buna ziua sunt nou pe aici si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Am vandut o masina inmatriculata la X.Am facut contract de vanzare cumparare ,am facut facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - vânzare mașină cumpărată cu contract de comodat Ovidiu alin Ovidiu alin Am o problema am cumparat o masina cu contract decomodat si masina nu o mai am am vinduto si cotractul a expirat si propetarul ma trage la raspundere ce mi se ... (vezi toată discuția)