avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate Evelina28

Activitate Evelina28

Bună seara! În luna septembrie mi a fost virata În cont de doua ori o retragere făcută de pe o platforma tip jocuri de noroc. După câteva zile am retras toți banii neștiind ca a fost o eroare, la o zi după ce am retras banii am primit mesaj de la banca ca a avut loc o eroare și contul va fi debitat cu suma respectiva. Menționez este un card de debit ING. În prezent suma datorata este de 9000 de lei. În cele 4-5 luni de zile cât am avut cardul pe minus ei mi au oprit și alocația copilului fără acordul meu. Va rog sa ma ajutați cu un sfat!
Buna seara! Am o intrebare: am nascut de curând (06.02.2021) dar din cauză că medicul de familie mi-a acordat prea devreme concediul de maternitate am rămas descoperită cu 3 zile. Cele 126 de zile se epuizează pe 17 martie dar cele 42 de zile de postnatal se îndeplinesc abia pe 20 martie. Am solicitat la locul de munca CO pentru cele 3 zile descoperite dar aceștia mi-au spus că trebuie sa vin o zi la muncă pentru ca, cerea de concediu se poate face doar in timpul programului de munca. Intrebarea mea este daca ma pot duce pentru o zi la servici in timpul celor 42 de zile de lehuzie? Va multumesc!