avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! În luna septembrie mi a fost virata În ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! În luna septembrie mi a fost virata În cont de ...

Bună seara! În luna septembrie mi a fost virata În cont de doua ori o retragere făcută de pe o platforma tip jocuri de noroc. După câteva zile am retras toți banii neștiind ca a fost o eroare, la o zi după ce am retras banii am primit mesaj de la banca ca a avut loc o eroare și contul va fi debitat cu suma respectiva. Menționez este un card de debit ING. În prezent suma datorata este de 9000 de lei. În cele 4-5 luni de zile cât am avut cardul pe minus ei mi au oprit și alocația copilului fără acordul meu. Va rog sa ma ajutați cu un sfat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Restituiți suma de bani pe care ați retras-o fără drept.
Cu un sfat ca sa ce? Cum sa platiti? Cum sa ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de debit la banca agricola din franta Utilizator2296 Utilizator2296 Buna ziua, Am deschis un cont (card de debit) la Banca Agricola din Franta, pentru a-mi fi virat salariul lunar. Dupa 4 luni insa, m-am intos in tara fara sa ... (vezi toată discuția)
Bani in plus pe card - ce se intampla daca i-am cheltuit? Valer000 Valer000 Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o informatie. Am card de la BT pentru alocatie iar pe el primesc in fiecare luna 42 lei.Ieri cand am fost sa imi ridic ... (vezi toată discuția)
Overdraft neacoperit mmpfe mmpfe Buna ziua, In 2004 am contractat un overdraft la salariu in valoare de 3500 ron. In ultima zi din luna, banca imi retragea din cont dobanda corespunzatoare ... (vezi toată discuția)