avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Card de DEBIT la Banca Agricola din Franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Card de DEBIT la Banca Agricola din Franta

Buna ziua,
Am deschis un cont (card de debit) la Banca Agricola din Franta, pentru a-mi fi virat salariul lunar. Dupa 4 luni insa, m-am intos in tara fara sa inchid contul. Nestiind suma pe care o mai aveam disponibila, am facut diverse tranzactii in Romania, reusind de fiecare data sa scot suma dorita, ca mai apoi sa primesc un mesaj in care mi se specifica un minus de aproximativ 100 €.
Intrebarea mea este cum de se poate sa fi scos bani fara sa mai existe suma respeciva in cont, cardul fiind unul de debit?
Si o alta intrebare, ce se poate intampla daca nu restitui suma si nu am posibilitatea de a merge in Franta sa imi închid contul?
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Utilizator2296, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:24, 31 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suntati la banca din Franta. Noi nu putem sti detaliile pe care ni le cereti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o problema în legătură cu banca raiffeisen ... Rutica Rutica Bună seara, Am o problema în legătură cu Banca Raiffeisen și va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez. Mai exact în cursul zilei de 16.12.2021 am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Sold cu minus pe card de debit? Flavv24 Flavv24 Salut! In ziua de vineri mi-au intrat niste bani pe paypal, mai precis 2 tranzactii. (1600 de RON si 300 de RON). I-am transferat de pe PayPal pe card si i-am ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere cont markyballer markyballer Buna ziua, Am fost astazi la sucursala BRD de la Unirii pentru a inchide contul si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca figurez cu minus 87 RON. ... (vezi toată discuția)