avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lucra in timpul concediului de lehuzie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lucra in timpul concediului de lehuzie?

Buna seara! Am o intrebare: am nascut de curând (06.02.2021) dar din cauză că medicul de familie mi-a acordat prea devreme concediul de maternitate am rămas descoperită cu 3 zile. Cele 126 de zile se epuizează pe 17 martie dar cele 42 de zile de postnatal se îndeplinesc abia pe 20 martie. Am solicitat la locul de munca CO pentru cele 3 zile descoperite dar aceștia mi-au spus că trebuie sa vin o zi la muncă pentru ca, cerea de concediu se poate face doar in timpul programului de munca. Intrebarea mea este daca ma pot duce pentru o zi la servici in timpul celor 42 de zile de lehuzie? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Poti sa te angajezi pe perioada lehuziei? utilizator86 utilizator86 Ma confrunt cu o problema mai delicata. Daca ma puteti ajuta va multumesc.In prezent sunt in somaj. In martie am dat un concurs la judecatorie pentru un post ... (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie tiberiuborsa tiberiuborsa buna ziua, sotia a ramas in concediu pentru sarcina la data de 01 martie 2015, in data de 31 martie a nascut, iar din data de 01 aprilie a ramas in concedie ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si lauzie camicamelia camicamelia buna vreau sa va adresezo intrebare ,medicul meu de familie refuza sa imi acorde mai mult decat 42 zile de concediu postnatal desi inainte de nastere am ... (vezi toată discuția)