avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate Horia Marin

Activitate Horia Marin

In acest caz sa inteleg ca sunt obligat sa platesc aceste cheltuieli de inlocuire a barierei (chiar dacanu detin loc de parcare / masina) si ca nu as avea sorti de izbanda pe cale juridica daca fac contestatie la presedintele asociatiei? Art. 654 din codul civil (alin. 2) nu m-ar ajuta sa imi sustin punctul de vedere?
Vechea briera functiona sunand la un nr. de telefon, nu function pe baza de telecomanda. Iar eu am primit acces, e drept. Insa cea noua va functiona pe baza de telecomanda.

In ideea in care voi face totusi contestatie cum as puta sa formulez ca sa primesc un raspuns adecvat?

Multumesc
Bariera inițială se ridică daca se sună la un nr. de telefon, nu se ridică pe baza de telecomandă! Și da, am fost incluși toți proprietarii in acest sistem, inclusiv eu. Deci ni s a dat tuturor posibilitatea de a ridica bariera indiferent daca avem loc de parcare sau daca deținem sau nu loc de parcare. Noua bariera însă va funcționa pe baza de telecomandă din câte știu.
Însă răspunsul dvs. m-a confuzat și mai tare. Este stipulat în leagea asociațiilor de proprietari că bariera reprezintă bun comun și sunt obligat să particip la lucrările de reparație / înlocuire a acesteia chiar daca nu dețin loc de parcare /mașină?
Se poate lua vreo decizie privind acest aspect separat de aceasta lege? Eu am cerut negru pe alb unde scrie că sunt obligat să plătesc reparația/ înlocuirea și mi s a spus că e stipulat in lege dar eu nu găsesc acest aspect.

Mulțumesc
Buna ziua, Intr un complex rezidential cu 7 blocuri, in care dețin apartament dar nu am mașină și nici loc de parcare s a decis repararea barierei existente iar eu mi am exprimat dorința de a nu plăti aceasta reparație. Mi s a spus că face parte din cota indiviza și că trebuie să particip la repararea barierei chiar daca nu dețin loc de parcare și nu am mașină și mi s a spus sa consult legea asociațiilor de proprietari.
In acest context va rog sa mă lămuriți punctual daca este legal ceea ce se întâmplă și ce variante am.

Mulțumesc