avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliaiutka

Activitate Iuliaiutka

Buna ziua. In luna noiembrie mi-am schimbat locul de munca,si de la medicina muncii,pe fisa de aptitudine d-na doctor mi-a trecut 6 luni pana la expirarea controlului medical.La firma,primul contract s-a facut pe o perioada de o luna,contract pe care l-am si semnat,dupa care de atunci mi se spune in fiecare luna ca s-a prelungit contractul.Pe 7 martie cand s-au implinit 3 luni de cand nu am avut contract semnat,mi s-a spus ca am contract pana pe 7 mai,pe care bineinteles tot nu l-am vazut.Cand am intrebat de ce doar pana in mai,mi s-a spus ca atat le permite avizul de la medicina muncii....intrebarea mea este daca durata avizului medical conditioneaza si perioada contractuala ?multumesc
Buna ziua.In gardul care se afla pe linia de hotar vecinul a considerat de cuviinta sa faca o portita ,deci sa aiba acces in gradina noastra cand vrea el.Cand l-am intrebat de ce a facut asta,a spus ca 'are dreptul de streasina".Gardul se afla exact pe linia de hotar,mai exista tot pe linia de hotar o magazie in ruina.Pe cealalta latura are de asemenea constructii ridicate exact pe linia de hotar.Am dreptul sa-i cer sa desfiinteze acea portita?Multumesc
Buna seara.Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva:,pe un teren care nu apare pe titlul de proprietate se poate cere impozit de la primarie?Adica pe scurt situatia este:unchiul meu, al carui mostenitor sunt a cumparat un imobil candva prin 1978.Intre timp cea care i-a vandut casa a decedat si neavand alti mostenitori pamanturile dansei dupa revolutie au fost retrocedate unchiului meu.sunt doua terenuri extravilane care nu apar pe titlul de proprietate al unchiului meu,prin urmare nu au intrat in mass succesorala a unchiului.decedat si eliintre timp.Acum primaria trimite somatii de plata pe numele doamnei care a vandut casa,pe adresa noastra care, culmea, nici macar nu e aceeasi cu adresa avuta de dansa. Este legal?pt ca deja ne-au exasperat cu somatiile