avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. In luna noiembrie mi-am schimbat locul de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. In luna noiembrie mi-am schimbat locul de munca,si ...

Buna ziua. In luna noiembrie mi-am schimbat locul de munca,si de la medicina muncii,pe fisa de aptitudine d-na doctor mi-a trecut 6 luni pana la expirarea controlului medical.La firma,primul contract s-a facut pe o perioada de o luna,contract pe care l-am si semnat,dupa care de atunci mi se spune in fiecare luna ca s-a prelungit contractul.Pe 7 martie cand s-au implinit 3 luni de cand nu am avut contract semnat,mi s-a spus ca am contract pana pe 7 mai,pe care bineinteles tot nu l-am vazut.Cand am intrebat de ce doar pana in mai,mi s-a spus ca atat le permite avizul de la medicina muncii....intrebarea mea este daca durata avizului medical conditioneaza si perioada contractuala ?multumesc

Alte discuții în legătură

Lucrul la inaltime Adi1988 Adi1988 Buna ziua! In cadrul firmei am participat la un concurs intern pt un post de \"Sef formatie\", am castigat concursul si am primit aviz medical \"APT dar fara ... (vezi toată discuția)
Testare psihologica Arisandy Arisandy Instituția în care lucrez a făcut contract cu un psiholog cu care personal am avut ceva divergențe. Astfel încât am fost la alt psiholog, avizat, care ... (vezi toată discuția)
Consult psihiatric lavinia jalonschi lavinia jalonschi buna seara .doresc sa aflu informatii in legatura cu recomandarea unui consult psihiatric a unui cadru didactic / cine este competent sa recomande acest gen de ... (vezi toată discuția)