avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.In gardul care se afla pe linia de hotar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.In gardul care se afla pe linia de hotar vecinul a ...

Buna ziua.In gardul care se afla pe linia de hotar vecinul a considerat de cuviinta sa faca o portita ,deci sa aiba acces in gradina noastra cand vrea el.Cand l-am intrebat de ce a facut asta,a spus ca 'are dreptul de streasina".Gardul se afla exact pe linia de hotar,mai exista tot pe linia de hotar o magazie in ruina.Pe cealalta latura are de asemenea constructii ridicate exact pe linia de hotar.Am dreptul sa-i cer sa desfiinteze acea portita?Multumesc

Alte discuții în legătură

Constructie ridicata prea aproape de proprietatea mea angyandreescu angyandreescu Buna ziua. As avea si eu o problema legata de o proprietate la tara, unde locuieste bunica mea. Un vecin a ridicat o constructie exact langa gardul nostru, apa ... (vezi toată discuția)
Constructie gard bca danielasz danielasz Buna ziua, As avea si eu o nelamurire...casa noastra este situata pe linia de hotar,mai precis coltul de la strada este exact pe linia de hotar iar in spate ... (vezi toată discuția)
Vecinatate cornelpoprock cornelpoprock Casa in care locuiesc are calcanul comun cu al vecinului; tot pe acelasi aliniament (pe terenul meu) am construit o magazie care se este la cca 15..20 cm ... (vezi toată discuția)