Buna ziua,
As avea si eu o nelamurire...casa noastra este situata pe linia de hotar,mai precis coltul de la strada este exact pe linia de hotar iar in spate mai avem 0.60m.Noul nostru vecin,ne-a spus ca v-a inlocui vechiul gard(din plasa de sarma si ridicat pana la coltul casei unde avem 0.60m ...intre peretele casei noastre si gradina vecinului neexistand gard) cu un gard construit din BCA fara sa aiba pretentii de la noi..am fost de acord cu constructia gardului cu rugamintea de a-l construi in linie dreapta ...dar pe langa faptul ca l-a construit in linie serpuita si deci intrand si pe terenul nostru ne-am trezit ca a continuat constructia gardului pana la mijlocul lungimii casei noastre lasand o distanta aproximativa de 10cm de peretele casei si a pus deasupra gardului si capace in doua caderi ,deci una dintre scurgeri fiind exact langa peretele casei si bine-nteles pe terenul nostru.am incercat sa vorbim cu el sa darame gardul construit langa peretele casei noastre, deoarece prin constructia acestiu gard ne-a blocat accesul la orice interventii necesare in acea parte a zidului casei si in plus umezeala si zapada care se v-a acumula intre perete si gard distrugand in timp tencuila si deci a peretelui de sustinere (casa este cu etaj ),dar nici nu vrea sa auda spunand ca pe banii lui face ce vrea.Va rog sa-mi spune-ti daca are voie sa ridice gardul in acest mod si care este modalitatea de a rezolva aceasta problema ...am depus 2 sesizari la sistematizare ,dar nu am primit nici un raspuns desi au trecut 6 luni de atunci !!