Buna ziua, Ce acte trebuie sa obtin si ce demersuri trebuie sa fac pentru a deschide o pizzerie? Unde ma pot documenta cu privire la tot ce trebuie sa stiu despre aceasta afacere? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Va multumesc pentru ajutor si promptitudine! Sa inteleg ca nu am nici o sansa sa negociez suma de plata cu executorul? Am cunostine care au fost in situatii similare si au reusit sa obtina plata partiala a datoriilor si au inchis dosarele de executare
Ce inseamna mai exact aceasta solutie?
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestatia la executarea silită însăşi, ca tardiv formulată. Admite în parte contestaţia la executare împotriva încheierii de actualizare a creanţei din data de 15.02.2020 şi somaţiei imobiliare din data de 15.02.2020. Anulează încheierea de actualizare a creanţei din data de 15.02.2020 emisă în dosarul execuţional nr. ... al SCPEJ ..... şi, în consecintă, anulează în parte somaţia imobiliară din 15.02.2020 cu privire la suma de 2164,26 lei, reprezentând actualizarea creanţei. Respinge cererea de restituire a taxei judiciare de timbru, ca neîntemeiată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 4
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati pentru a gasi o solutie la urmatoarea problema: am un apartament care are are inscris in cartea funciara o urmarire silita a imobilului intr-un dosar de executare silita pentru un credit. Precizez ca in acest moment ma judec cu firma care a preluat dosarul de executare silita (i-am dat in judecata, avocatul a gasit o serie de nereguli si considera ca putem castiga procesul).
Problema este ca vreau sa fac un schimb imobiliar, sa dau apartamentul la schimb cu o alta proprietate insa procesul inca se judeca, s-a tot amanat si judecatorul a dat termen peste termen, nu stim cat va mai dura.
Ce posibilitate legala am ca sa pot face schimbul desi am acest proces pe rol, deoarece urmarirea silita apare inscrisa in cartea funciara? As vrea sa rezolv cu schimbul urgent, proprietarul cu care trebuie sa fac schimbul nu asteapta pana termin eu procesul.
Va multumesc anticipat pentru ajutor si raspuns!