Buna ziua. Va rog sa ma ajutati pentru a gasi o solutie la urmatoarea problema: am un apartament care are are inscris in cartea funciara o urmarire silita a imobilului intr-un dosar de executare silita pentru un credit. Precizez ca in acest moment ma judec cu firma care a preluat dosarul de executare silita (i-am dat in judecata, avocatul a gasit o serie de nereguli si considera ca putem castiga procesul).
Problema este ca vreau sa fac un schimb imobiliar, sa dau apartamentul la schimb cu o alta proprietate insa procesul inca se judeca, s-a tot amanat si judecatorul a dat termen peste termen, nu stim cat va mai dura.
Ce posibilitate legala am ca sa pot face schimbul desi am acest proces pe rol, deoarece urmarirea silita apare inscrisa in cartea funciara? As vrea sa rezolv cu schimbul urgent, proprietarul cu care trebuie sa fac schimbul nu asteapta pana termin eu procesul.
Va multumesc anticipat pentru ajutor si raspuns!
Dapix
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie să așteptați să se termine procesul, să vedeți ce va decide instanța, plus că mai este posibilă și calea de atac.
Nu aveți de unde să știți dacă veți câștiga sau veți pierde procesul. Cel care decide cine are dreptate este judecătorul.
Executare silita
gta2008
la banca avem 2 credite - unuk ipotecar (ipoteca de gradul 1) si altul de nevoi personale cu ipoteca(ipoteca de rang II) pe acelasi apartament, daca banca ... (vezi toată discuția)