Buna ziua, am achizitionat un imobil prin licitatie dar propietarul este plecat in strainatate, Cheile imobilului au fost lasate la o agentie, le-am cerut cheia dar au refuzat . Am trimis o adresa propietarului pe whatapp dar nu mi-a raspuns in nici un fel. Imobilul este intabulat pe numele meu, apar pe extras. Executorul mi-a spus ca pentru 5200 lei + tva poate sa-i faca "evacuarea" si sa spargem in aproximativ 2 luni butucii. Eu am o filmare cu agentul imobiliar cand am vizionat imobilul unde se vede clar ca nu mai sunt bunuri. Vreau sa nu mai astept si sa cheltui alti bani, pot sa sparg butucii fiind pe numele meu deja? Multumesc pentru raspuns! Cu rspect, Florin
Buna ziua, am o cladire inregistrata pe persoana fizica in Brasov. Timp de 3 ani mi-au venit impozitele cladirii "normale", impozite platite cu reducere pana la 31 martie , sume platite dupa declaratiile de impunere eliberate de Directia Fiscala Brasov. In anul 2020 -15 martie - a aparut o alta declaratie de impunere decat cea afisata in 5 ianuarie 2020 in care rezulta o noua recalculare pe ultimii 3 ani deoarece au constatat ca nu a fost depus raportul de evaluare in urma cu 3 ani . Suma "recalculata " a fost de aproximativ 80.000 lei . Am contestat suma la Directia Fiscala si Tribunalul Brasov . Nu s-a stabilit inca primul termen . Exista sanse de castig in acest caz cu autoritatiile locale? Multumesc !