avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Exista sanse de castig in acest caz cu autoritatiile ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Exista sanse de castig in acest caz cu autoritatiile locale?

Buna ziua, am o cladire inregistrata pe persoana fizica in Brasov. Timp de 3 ani mi-au venit impozitele cladirii "normale", impozite platite cu reducere pana la 31 martie , sume platite dupa declaratiile de impunere eliberate de Directia Fiscala Brasov. In anul 2020 -15 martie - a aparut o alta declaratie de impunere decat cea afisata in 5 ianuarie 2020 in care rezulta o noua recalculare pe ultimii 3 ani deoarece au constatat ca nu a fost depus raportul de evaluare in urma cu 3 ani . Suma "recalculata " a fost de aproximativ 80.000 lei . Am contestat suma la Directia Fiscala si Tribunalul Brasov . Nu s-a stabilit inca primul termen . Exista sanse de castig in acest caz cu autoritatiile locale? Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicobereanu , utilizator 12:25, 7 Ianuarie 2022
Eu ma judec de 4 ani tot cu o astfel de problema. Curtea de apel au anulat sumele din decizia curtii de conturi iar anul trecut ei au pus iarasi sumele in decizia de impunere si am luat o de la capat cu judecata. La mine e vorba de 49000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2016 am platit tot impozitul pe teren si cladiri nicobereanu nicobereanu In anul 2016 am platit tot impozitul pe teren si cladiri exact cum au calculat cei de la primarie. In urma controlului curtii de conturi in 2017 au ... (vezi toată discuția)
Impozit si taxa pe cladire; ong activitate socio umanitara kkttkisterseg kkttkisterseg O asociatie are incheiat in anul 2004 un contract de comodat cu o unitate administrativ teritoriala pentru folosirea gratuita a unei cladiri pentru ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire constantindarius constantindarius Buna ziua, O societate comerciala SRL a achizitionat in aprilie 2010 o cladire (punct de lucru) intrebarea mea este cand va trebui sa reevaluam aceasta ... (vezi toată discuția)