avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am achizitionat un imobil prin licitatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am achizitionat un imobil prin licitatie dar propietarul ...

Buna ziua, am achizitionat un imobil prin licitatie dar propietarul este plecat in strainatate, Cheile imobilului au fost lasate la o agentie, le-am cerut cheia dar au refuzat . Am trimis o adresa propietarului pe whatapp dar nu mi-a raspuns in nici un fel. Imobilul este intabulat pe numele meu, apar pe extras. Executorul mi-a spus ca pentru 5200 lei + tva poate sa-i faca "evacuarea" si sa spargem in aproximativ 2 luni butucii. Eu am o filmare cu agentul imobiliar cand am vizionat imobilul unde se vede clar ca nu mai sunt bunuri. Vreau sa nu mai astept si sa cheltui alti bani, pot sa sparg butucii fiind pe numele meu deja? Multumesc pentru raspuns! Cu rspect, Florin
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:43, 13 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Accesul in spatiul obtinut prin licitatie publica trebuie asigurat de catre executorul judecatoresc care la randul sau poate solicita prezenta autoritatilor politiei si jandarmilor
Dv ca si adjudecatar va revine responsabilitatea colaborarii strict cu executorul judecatoresc care la randul sau are obligatia sa asigure accesul in bunul adjudecat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar apartament executat silit bastangrigore bastangrigore Salut am o nelamurire vreau sa merg la o licitatie pentru un apartament.Ce fel de surprize pot avea daca castig licitatia .Mai trebuie sa mai dau si eu in ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)
Eliberare imobil executat goodspirit goodspirit Buna ziua. Urmeaza sa particip la o licitatie a unui Imobil exectat de banca. In cazul in care eu castig licitatia, cum intru in posesia imobililui? ... (vezi toată discuția)