avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Activitate Alex Gabriel

Activitate Alex Gabriel

Bună dimineața. Permisul meu a fost suspendat în luna februarie, anul acesta, pe o perioada de 30 zile. (Neacordare prioritate unui echipaj de poliție/poveste lungă).
În data de 4 aprilie permisul meu a fost suspendat încă odată pentru 30 zile (trecere pe culoarea roșie a semaforului).
Permisul îl dețin de 7 luni. (Sunt începător)
Întrebarea mea este, de ce acasă mi-a venit înștiințare că am permisul suspendat 60 zile, în loc de 30 zile? Nu mi-a spus nimeni nimic de acele 30 zile în plus...si nici pe înștiințarea primită nu spune motivul. Doar perioada și consecințele dacă conduci fără permis.
Mulțumesc!
Salutare,
Permisul meu a fost anul acesta suspendat 30 zile în data de 10.02.2021 pentru neacordare de prioritate unui vehicul de politie aflat în misiune, luând și 4 puncte amendă (590 lei)
Astăzi, 04.04.2021 mi-a fost suspendat din nou pentru 30 zile pentru trecerea pe culoarea roșii a semaforului. (4 puncte am primit și aici, 590 lei)
Întrebarea mea este...se va adăuga o lună în plus acum sau tot 30 zile voi rămâne pieton? De asemenea, pot să las dovada mâine pentru a trece practic mai repede perioada de suspendare? Am primit dovada pentru a mai conduce încă 15 zile, dar as dori să o las de mâine pentru a reduce timpul.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.