avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața. Permisul meu a fost suspendat în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața. Permisul meu a fost suspendat în luna februarie, ...

Bună dimineața. Permisul meu a fost suspendat în luna februarie, anul acesta, pe o perioada de 30 zile. (Neacordare prioritate unui echipaj de poliție/poveste lungă).
În data de 4 aprilie permisul meu a fost suspendat încă odată pentru 30 zile (trecere pe culoarea roșie a semaforului).
Permisul îl dețin de 7 luni. (Sunt începător)
Întrebarea mea este, de ce acasă mi-a venit înștiințare că am permisul suspendat 60 zile, în loc de 30 zile? Nu mi-a spus nimeni nimic de acele 30 zile în plus...si nici pe înștiințarea primită nu spune motivul. Doar perioada și consecințele dacă conduci fără permis.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat neacordare de prioritate adina23 adina23 buna ziua, am o cunostiinta, care acum 2 luni si jumatate aproximativ i-a fost suspendat permisul auto pentru neacordare de prioritate cu accident dar fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)