avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate cosy

Activitate cosy

va multumesc, m-am uitat peste legislatie..despre ce se vorbeste acolo e mai mult despre marfa contrafacuta...respectarea marcilor...evident, nu fac nimic inafara legi, vreau doar sa ma ajute cineva cu informatii legate de vanzare produse direct cumparate de la producator si cele outlet (de la distribuitori ale unor branduri)...
pot sa am in magazin si sa vand si haine ale anumitor branduri individual, dar si haine tip outlet ? exista vreo reglementare in sensul asta sau pot folosi orice fel de haine in magazinul meu?
Răspuns la discuția inchiriere in vederea cumpararii
eu cred ca am fost destul de clara in ultimul mesaj..
Răspuns la discuția inchiriere in vederea cumpararii
:offtopic::offtopic:

Revenind la cerinta mea....va rog..inbtre timp, potentialul cumparator a gasit o alta cale de a rezolva situatia:

CUMPARARE CU PLATA ESALONAT ...deci, am revenit la dileme....

1. fac antecontract sau contract de vanzare cumparare?
2. stabilesc clar transele lunar?
3. ce se intampla in cazul in care, sa zicem, nu mai poate sa imi plateasca? eu trebuie sa ii dau banii inapoi? cat pierde el,cat pierd eu?

va rog din suflet, astept rapsuns punctual...
Răspuns la discuția inchiriere in vederea cumpararii
multumesc Avlil..deci sugestia e sa fie 2 antecontracte - 1 de vanzare cumparare cu avansul si tot ce tine de chestia asta..si 2 de inchiriere...sa se relationeze intre ele?

eu una deja reformulasem antecontractul avut deja de la avocat introducand si inchirierea...:duh: acum sincer daca pun toate clauzele unui antecontract de vanzare cumparare si introduc la modalitati de plata si inchirierea pana la data fionala pentru autentificarea contractului de vanzare cumparare..nu e ok?
Răspuns la discuția inchiriere in vederea cumpararii
Multumesc gabianao, in sfarsit un raspuns care m-a mai edificat!. va recomand!
Răspuns la discuția inchiriere in vederea cumpararii
dar cum e legal, in antecontract, daca potentialul cumparator nu cumpara imobilul..pierde avansul sau nu? sau se specifica in antecontract daca ii dau banii inapoi sau nu?
Răspuns la discuția inchiriere in vederea cumpararii
multumesc de raspuns..aici nu era vorba derspre forma si continutul contractului cat mai degraba..ce fel de contract sa fac de inchiriere in care sa stipulez ca il va cumpara ulterior? se procedeaza astfel?
am nevoie urgent de sfatul dvs... urmeaza sa inchiriez un imobil in vederea cumpararii lui..chiriasul imi da un avans plus plata pe chirie ...imi spune ca daca dupa cateva luni nu obtine imprumutul prin banca, atunci sa ii dau banii inapoi...

cu ce sfat ma putetio ajuta? e viabil acest tip de antecontract? sunt nevoit sa ii dau toti banii inapoi sau o parte?

ma ajutati in sensul asta? e vreo lege? care? cde reglementari sunt?