avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate maryandra

Activitate maryandra

Buna ziua,
puteti sa imi trimiteti si mie Revisal versiunea 1.0.0?
adresa mea este mary_andramihaela@yahoo.com
multumesc frumos
Buna ziua,
As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de munca si care sunt obligatiile angajatorului.

Multumesc

Multumesc frumos, pentru gandurile bune. Mai presus de razbunare si de orice fel de resentiment as avea fata de sot, sta iubirea pentru fetita mea. Sunt cat se poate de constienta de faptul ca are nevoie de tatal ei. Indiferent ce cred eu despre el si el despre mine, fetita isi iubeste tatal si sper din toata inima ca el nu a uitat sa o iubeasca.Sper ca e doar de o perioada mai tulbure in viata sa si cat de curand isi va aduce aminte de fetita lui. Va doresc si dumneavoastra domnule, tot binele din lume si sa va fie bine.
Multumesc tare mult pentru raspuns.
problema este ca el incet incet si/a pierdut interesul fata de copil. Poate fi obligat cumva sa/si vada fetita?
Fetita sufera f mult din cauza absentei tatalui si nu stiu cum sa o ajut.
Sunt in proces de divort si am propus un program de vizitare al fetitei, program cu care sotul meu a fost de acord.Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca sotul nu va respecta acest program, nu mai locuim impreuna de 7 luni si in tot acest timp el s-a indepartat foarte mult de fetita.In momentul acesta fetita nu l/a mai vazut de aproape 3 luni, nici macar nu au mai vorbit la telefon, desi el locuieste foarte aproape de noi. Ce pot sa fac? Imi doresc foarte mult ca fetita sa aibe o relatie cu tatal ei, il iubeste enorm si ii simte lipsa. Ma simt neputincioasa pt faptul ca nu am cum sa o ajut? as vrea sa stiu daca in momentul in care se stabileste programul de vizitare si se pronunta divortul, sotul este obligat in vreun fel sa respecte programul de vizitare. Eu imi doresc sa/si vada fetita cat mai des dar as fi multumita daca macar ar respecta acel program.Este tatal responsabilizat in vreun fel in momentul in care se stabileste acel program? Multumesc