avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate Gina Gineta

Activitate Gina Gineta

Multumesc, din nou...acum sunt mai nedumerita...legea nu e aceeasi peste tot, in Ro?....Unele instante accepta cererea prin mail, altele, nu???

Antoanela Geaman a scris:

Nu am cum sa va răspund exact.la unele instanțe ( in special în Ardeal) se obțin prin cerere pe mail ...la altele, vezi București, Giurgiu etc nu, doar prin avocat angajat sau mandatar cu procura speciala care se deplasează personal la instanta.nu exista obligație legala în acest caz.

Multumesc f.mult pt.raspuns...insa as dori un raspuns cat mai exact, nu doar " sa incerc" ceva ...

Antoanela Geaman a scris:

Puteti incerca on-line...desi spre ex la București nu se dau duplicate decât prin împuternicit ( avocat sau persoana cu procura speciala(

Buna ziua!
Cum pot obtine un duplicat de pe hotararea de divort , care sa imi fie trimis in tara in care ma aflu, alta decat Ro?Nu ma pot deplasa in Ro, din cauza pandemiei si nu pot imputernici pe altcineva.
Care sunt pasii de urmat, ce taxe trebuie achitate si cum se procedeaza si exista vreun termen pt.obtinerea acestui duplicat?
Multumesc.
Răspuns la discuția Duplicat hotarare de divort
Buna ziua!
Eu vreau , de fapt, sa intreb , nu sa raspund la vreo intrebare.
Ma aflu in Uk , nu am pe cine sa imputernicesc in Ro.Vreau sa stiu cum pot obtine copie dupa hotararea de divort , pe care sa o primesc in Uk?Care sunt pasii de urmat, ce taxe trebuie achitate si cum se procedeaza in acest sens?
Multumesc!