avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Cum pot obtine un duplicat de pe hotararea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Cum pot obtine un duplicat de pe hotararea de divort ...

Buna ziua!
Cum pot obtine un duplicat de pe hotararea de divort , care sa imi fie trimis in tara in care ma aflu, alta decat Ro?Nu ma pot deplasa in Ro, din cauza pandemiei si nu pot imputernici pe altcineva.
Care sunt pasii de urmat, ce taxe trebuie achitate si cum se procedeaza si exista vreun termen pt.obtinerea acestui duplicat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gina Gineta , utilizator 14:24, 26 Martie 2021
Puteti incerca on-line...desi spre ex la București nu se dau duplicate decât prin împuternicit ( avocat sau persoana cu procura speciala(
Multumesc f.mult pt.raspuns...insa as dori un raspuns cat mai exact, nu doar " sa incerc" ceva ...

Antoanela Geaman a scris:

Puteti incerca on-line...desi spre ex la București nu se dau duplicate decât prin împuternicit ( avocat sau persoana cu procura speciala(

Nu am cum sa va răspund exact.la unele instanțe ( in special în Ardeal) se obțin prin cerere pe mail ...la altele, vezi București, Giurgiu etc nu, doar prin avocat angajat sau mandatar cu procura speciala care se deplasează personal la instanta.nu exista obligație legala în acest caz.
Multumesc, din nou...acum sunt mai nedumerita...legea nu e aceeasi peste tot, in Ro?....Unele instante accepta cererea prin mail, altele, nu???

Antoanela Geaman a scris:

Nu am cum sa va răspund exact.la unele instanțe ( in special în Ardeal) se obțin prin cerere pe mail ...la altele, vezi București, Giurgiu etc nu, doar prin avocat angajat sau mandatar cu procura speciala care se deplasează personal la instanta.nu exista obligație legala în acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti obtine un duplicat al certificatului de casatorie daca nu mai locuiesti de cativa ani in localitatea unde s-a incheiat casatoria si nici nu poti ajunge acolo? Gyna Gyna Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri!Am o cunostinta care are CI expirata de ceva luni de zile. Este din Ardeal si de vreo trei ani si-a gasit un serviciu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala neplata pensiei de intretinere mariaa2453 mariaa2453 Buna ziua Ma numesc Maria , locuiesc legal in Italia impreuna cu fiica mea minora care mi-a fost data spre crestere si educare conform unei sentintei ... (vezi toată discuția)
Pot divorta fara a fi prezenta ? Allebana Allebana Buna, Amandoi suntem plecati din ro, rezidenti in irlanda. As dori sa divortez cat mai repede posibil dar actualul sot tot amana. Cum as putea divorta cel mai ... (vezi toată discuția)