avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate PopescuMarianaEliza

Activitate PopescuMarianaEliza

Buna ziua , am nevoie mare de ajutorul dumneavoastra si va multumesc ca si alta data ne-ati ajutat . Acum o luna de zile am depus o reclamatie la Politia Navodari , precum ca o vecina se imbata si imi bate in usa tipa si ma injura . Politistul care se ocupa de caz , nu ne i-a in seama , a tipat la noi ne-a gonit si ne-a spus puteti sa ma reclamati unde vreti si ca puteti sa va duceti mai departe si la coltul blocului ala si la alt colt de bloc . Acesta mi-a spus ca imi da amenda eu nefiind vinovata.Ce sa fac unde sa il reclam pe acest politist si ce sa fac cu amenda care azi mi-a dat-o . Ajutati-ma va rog din tot sufletul meu am doi copii sotul ne-a abandonat de acum 5 ani ,sunt orfana si nu am nici un sprijin moral ,a spus ca amenda va veni prin posta ,va multumesc frumos !
Multumesc frumos pentru ajutor si atentia acordata
Buna ziua , va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns . Ce sa fac? O sa ne opreasca apa calda si caldura pentru ca unii nu vor sa isi plateasca datoriile . Eu nu am nici o datorie sunt la zero si nu vreau sa raman fara apa calda si caldura . Termica spune ca o sa le opreasca apa calda si caldura la toti de pe scara ,de ce sa sufar eu nevinovata ca am copii . Ce sa fac unde sa ma duc Mulțumesc mult .
Va multumesc cu mare respect pentru raspunsul dat !
Buna ziua , de mult timp ma injura o vecina , am fost la politie am depus reclamatie a chemat-o , i s-au pus in vedere , prevederile legii 61/1991 , si a spus ca nu ma mai deranjeaza . ieri , din nou a strigat dupa mine si m-a injurat din nou . Deci ea nu respecta ceea ce a declarat . Nu mai pot sa suport ce sa fac , ajutati-ma va rog din tot sufletul , ce sa fac , desi ea nu are nici un venit nu are pensie si o intretine un concubin vad ca isi permite sa ma agreseze verbal . Va multumesc mult pentru atentia acordata.