avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , de mult timp ma injura o vecina , am fost ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , de mult timp ma injura o vecina , am fost la politie ...

Buna ziua , de mult timp ma injura o vecina , am fost la politie am depus reclamatie a chemat-o , i s-au pus in vedere , prevederile legii 61/1991 , si a spus ca nu ma mai deranjeaza . ieri , din nou a strigat dupa mine si m-a injurat din nou . Deci ea nu respecta ceea ce a declarat . Nu mai pot sa suport ce sa fac , ajutati-ma va rog din tot sufletul , ce sa fac , desi ea nu are nici un venit nu are pensie si o intretine un concubin vad ca isi permite sa ma agreseze verbal . Va multumesc mult pentru atentia acordata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
PopescuMarianaEliza, utilizator
Cel mai recent răspuns: PopescuMarianaEliza , utilizator 23:50, 27 Martie 2021
Sesizati din nou politia ca persoana in cauza nu respecta dispozitia impusa de autoritati
Va multumesc cu mare respect pentru raspunsul dat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament/vecini reclamanti Black1982 Black1982 Buna ziua, Acem de renovat apartamentul si suntem in faza de instalatie termica, montaj usi, parchet, placari cu rigips. Un vecin mereu deranjeaza mesterii, ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin bloc dummegans dummegans Buna, am o intrebare legata de masurile legale pe care le pot lua in urmatoarea situatie: locuiesc singura in chirie intr-un bloc la etajul trei. Sunt ... (vezi toată discuția)
Despre deranjarea linistii publica mirela_viorel mirela_viorel as vrea sa stiu daca pot apela la ajutorul politiei in cazul in care vecinul meu de sub mine ma deranjeaza foarte tare cu muzica?am vorbit cu el, a inteles ... (vezi toată discuția)