Buna ziua, am vandut o garsoniera cu un balcon ce nu era in acte, cumparatorul a stiut acest lucru ca nu se afla in acte. Problema e ca au fost ceva infiltratii de la ploi la acel balcon, eu nu am stiu de ele, garsoniera nefiind locuita de mai bine de 1 an. Pot sa am probleme din cauza acelor infiltratii la un balcon ce nu apare in acte la vanzare? gen vicii ascunse.Multumesc!
buna ziua, tatal meu este decedat si acum se deschide succesiunea, suntem 2 copii si mama.Daca eu, unul din copii, renunt la mostenire in favoarea mamei, pot fi chemati la succesiune fratii decedatului?multumesc
Buna ziua, am inchiriat o masina prin aplicatia Amovens in Palma de Mallorca. La finalul inchirierii toate bune si frumoase, si apoi sa primim pe mail factura de 700 euro pentru nu stiu ce daune, desi aveam asigurare full ei spun ca ce depaseste suma de 800 euro intervine asigurarea. ín concluzie ei vor sa isi repare zgarieturi vechi si ce mai vor ei pe banii mei, de aici si suma minima sa nu poate merge pe asigurare. Am blocat cardul sa nu poate sa imi ia banii, si am primit cateva luni mai tarziu factura de 900 euro de la o firma de recuperare.Intrebarea mea e, ei ce pot sa-mi faca daca ma dau in judecata.Multumesc
Bună ziua, am o fetita și in mod eronat a fost scris numele ei Alessia în certificatul de naștere cu un singur 's', am fost la evidenta populației și mi-a zis ca asta nu e motiv de modificare a certificatului, ce pot face? Mulțumesc