avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am vandut o garsoniera cu un balcon ce nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am vandut o garsoniera cu un balcon ce nu era in acte, ...

Buna ziua, am vandut o garsoniera cu un balcon ce nu era in acte, cumparatorul a stiut acest lucru ca nu se afla in acte. Problema e ca au fost ceva infiltratii de la ploi la acel balcon, eu nu am stiu de ele, garsoniera nefiind locuita de mai bine de 1 an. Pot sa am probleme din cauza acelor infiltratii la un balcon ce nu apare in acte la vanzare? gen vicii ascunse.Multumesc!
Nu stiu daca vi s-a plans cumparatorul sau daca doar va temeti. Pana nu va spune cumparatorul ceva, nu prea aveti ce sa faceti, caci depinde daca s-a trecut sua nu ceva in contract, ce obligatii v-ati asumat privitor la acea constructie ilegala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare danmarianpopescu danmarianpopescu De curand am facut un antecontract de vanzare cumparare pentru o garsoniera la parterul unui bloc. Doresc sa cumpar aceea garsoniera pentru ca are balcon. La ... (vezi toată discuția)
Balcon la garsoniera considerat spatiu comun malds4 malds4 Buna ziua, Presedintele asociatiei de propietari (asociatie de peste 200 de proprietari, pe mai multe scari) este o persoana de rea credinta si are ceva ... (vezi toată discuția)
Balcon construit pe teren concesiune primarie adrian7611 adrian7611 buna ziua am o extindere a apartamentului (balcon) facuta pe teren concesionat de la primarie. apartamentul este cumparat cu acea extindere ar aceasta apare ... (vezi toată discuția)