avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am inchiriat o masina prin aplicatia ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am inchiriat o masina prin aplicatia Amovens in Palma ...

Buna ziua, am inchiriat o masina prin aplicatia Amovens in Palma de Mallorca. La finalul inchirierii toate bune si frumoase, si apoi sa primim pe mail factura de 700 euro pentru nu stiu ce daune, desi aveam asigurare full ei spun ca ce depaseste suma de 800 euro intervine asigurarea. ín concluzie ei vor sa isi repare zgarieturi vechi si ce mai vor ei pe banii mei, de aici si suma minima sa nu poate merge pe asigurare. Am blocat cardul sa nu poate sa imi ia banii, si am primit cateva luni mai tarziu factura de 900 euro de la o firma de recuperare.Intrebarea mea e, ei ce pot sa-mi faca daca ma dau in judecata.Multumesc

Alte discuții în legătură

Blocarea garantiei pe cardul de credit de catre firma inchiriere auto m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Am inchiriat de curand o masina printr-un terț, nu direct de la firma de inchirieri, care ofera in pret si o asigurare in caz de accidente. Nu ... (vezi toată discuția)
Masina inchiriata us damian_dan damian_dan Buna ziua, am inchiriat o masina in US si am avut ghinionul sa-i fac 2 zgarieturi una la aripa din fata si una la portiera.Este prima oara cand mi se ... (vezi toată discuția)
Problema închiriere auto islanda ckiro ckiro Buna ziua Am închiriat o mașina in Islanda si am avut un mic accident cu ea. Cei de la închiriere mi-au cerut sa plătesc 1000 e pentru accident dar ... (vezi toată discuția)