avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Blocarea garantiei pe cardul de credit de catre firma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Blocarea garantiei pe cardul de credit de catre firma inchiriere auto

Buna ziua,

Am inchiriat de curand o masina printr-un terț, nu direct de la firma de inchirieri, care ofera in pret si o asigurare in caz de accidente. Nu acopera insa zagrieturi, ciobituri si alte daune care nu pot fi dovedite cu acte de la politie, in urma constatarii unui accident. Cand am preluat masina, mi s-a prezentat destul de insistent oferta unei asigurari direct de la firma de inchiriere care acopera orice daune dar a carei pret era mai mare decat inchirierea masinii pe toata perioada. Am refuzat oferta pt ca nu am avut pana acum niciodata situatie in care sa zgarii, sau sa produc alte daune masinilor conduse. Verificarea daunelor inainte de predarea masinii s-a facut foarte sumar, cu o macheta a masinii pe tableta reprezentantului firmei, cu vizibilitate mica, iar masina nu era proaspat spalata. Ulterior aveam sa constat ca masina prezinta mult mai multe zgarieturi, pete ale tapiseriei pe interior si chiar si o ciobitura in parbriz, ascunsa aproape de rama acestuia, unde stergatorul nu ajunge, si care la preluare era acoperita cu praf. Garantia blocata pe card este destul de mare, peste 1000 euro, iar tarifele prezentate la firma pt constatarea unor daune sunt cu mult peste pretul pietei. De exemplu, pt ciobitura in parbriz, mi-au spus ca percep 900 euro, in conditiile in care inlocuirea cu totul a parbrizului ar costa la reprezentanta producatorului sub 200.
Intrebarea mea este daca am vreo sansa de a nu fi taxat intr-un mod grosolan pentru pagube minore, pe care nici macar nu le-am produs eu. Mentionez ca semnarea actelor s-a facut direct pe tableta, nu pe hartie. Am semnat doar contractul iar pt fisa cu macheta daunelor, tableta s-a blocat si nu am putut semna dar reprezentantul firmei mi-a spus ca are deja semnatura electronica pe celalalt document.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:12, 4 Iunie 2018
Trebuie să corespondenți cu ei si sa va expuneti în scris poziția.
Va fi un proces complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco booyaka booyaka Buna ziua. Am si eu o problema si poate e cineva care ma poate ajuta . Eu sunt agent de vanzari la o firma de distributie si acum 3 zile am facut un accident ... (vezi toată discuția)
Renault clio symbol ruginit la 2 luni dupa livrare!!!  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN buna ziua! am un client care are o reala problema cu RENAULT NISSAN ROMANIA, din cauza unui autoturism renault clio symbol cumparat in decembrie 2007 si care a ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)