Buna ziua !Sant foarte curios,daca este cineva ,sa -mi dea o explicatie an vederea unei proceduri judecatoresti-stabilirea succesiuni an urma unui deces-renunti an favoarea uneia din parint,cand se judeca cuccesiunea,(ne stiind an ce situatie voi ajunge),daca renuntam an favoarea uneia.Oare aceasta renuntare nu este valabil numai pana la decesul al celuilalt parinte ? Iar Eu care am renuntat (an favoarea uneia,-de bun simti fata de care mai este an viata)am ajuns an afara ori-carui posibilitati de a antra an posesia unei mosteniri !Cum se poate dejuca legile an acest fel,ca Eu sa ma trazesc antr-o asemenea situatie ?Ce se poate face ,pentru a recupera ceva din masa succesorala,daca mai sant posibilitati judecatorest care sa oblige pe nepoti parintilor mei (care a cumparat casa familiara,de la tatal meu,cand anca era an viaata)sa se modifice an aceasta situatie anjositoare ?
Buna ziua ! Sant curios si ma-antrb,de ce nu se poate declara nula, un contract de vanzare-cumparare,din timp ce,nu sa facut succesiunea,dupa ce am-bi parinti a decedat din viata,iar Eu nu am stiut ca tatal meu a vandut casa familiara,(fiind-ca Eu am domiciliul stabil an strainatate),cand era anca an viata,iar la acest lucru de a vinde casa,nu a fost facut de buna cuvinta,ci de frica si de faptul ca a fost fortat,pt.ca nepotii (copii lui sora mea)a fortat-o prin amenintari,si cu bauturi,iar la aceasta fapta,tatal meu era an varsta avansata deja,de 77-de ani,destul de batran,ca sa faca o asemenea tranzactie !Ei a profitat si de faptul ca Eu nu am domiciliul an tara,si cand voi afla,poate ca va fi tarziu sa fac ceva legal !Cine poate sa ma ajute,ce sa fac,ca asa nu se poate sa ramana ! Demersurile succesorala trebuie facuta,ori-cum ! Cu Stima si Respect :Gheban