avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inposibila succesiune ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inposibila succesiune ?

Buna ziua ! Sant curios si ma-antrb,de ce nu se poate declara nula, un contract de vanzare-cumparare,din timp ce,nu sa facut succesiunea,dupa ce am-bi parinti a decedat din viata,iar Eu nu am stiut ca tatal meu a vandut casa familiara,(fiind-ca Eu am domiciliul stabil an strainatate),cand era anca an viata,iar la acest lucru de a vinde casa,nu a fost facut de buna cuvinta,ci de frica si de faptul ca a fost fortat,pt.ca nepotii (copii lui sora mea)a fortat-o prin amenintari,si cu bauturi,iar la aceasta fapta,tatal meu era an varsta avansata deja,de 77-de ani,destul de batran,ca sa faca o asemenea tranzactie !Ei a profitat si de faptul ca Eu nu am domiciliul an tara,si cand voi afla,poate ca va fi tarziu sa fac ceva legal !Cine poate sa ma ajute,ce sa fac,ca asa nu se poate sa ramana ! Demersurile succesorala trebuie facuta,ori-cum ! Cu Stima si Respect :Gheban
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:21, 21 August 2008
Evident ca formalitatile pentru accepatarea succesiunii de pe urma tatalui dv. trebuiesc facute, caci numai in baza acestei optiuni(puteti obtine si numai certificat de calitate de mostenitor) veti putea promova o actiune in constarea nulitatiu absolute a vinzarii de care faceti vorbire in baza motivelor pe care le-ati aratat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

....si despre succesor ? georgban georgban Buna ziua !Sant foarte curios,daca este cineva ,sa -mi dea o explicatie an vederea unei proceduri judecatoresti-stabilirea succesiuni an urma unui ... (vezi toată discuția)
Mostenitoare atidana34@ gmail.com atidana34@ gmail.com Ce drept am la tatal meu fiind singura fica dupa despartire ;; dar sotia cu care doar sa cununat si avand trei copiii pe care ju sant cu tatal meu? Multumesc (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Mara Caragea Mara Caragea DEZBATERE MOSTENIRE Tatal meu a divortat de mama si s-a recasatorit cu alta persoana cu care nu a avut copii si nici sotia lui nu are copii, fiind casatoriti ... (vezi toată discuția)