V-am raspuns initial, altceva nu va pot spune raportat la informatiile furnizate de dvs. Mergeti la un avocat sa studieze actele si asa o sa primiti un raspuns pertinent.
Nu este eroare, trebuia sa se pronunte, atacati solutia.
Acum vad ca ati revenit cu precizari. Sa inteleg ca o persoana are zile ingrijiri medicale prin CML si alta nu? sau care este situatia de fapt.
Acum vad ca ati revenit cu precizari. Sa inteleg ca o persoana are zile ingrijiri medicale prin CML si alta nu? sau care este situatia de fapt.
Trebuia sa se pronunte pentru toate infractiunile sesizate.
Update
Referitor la discuția anterioară:
Mi-a comunicat una din părți, comunicarea ce reprezenta ordonanța de clasare,dispusă și referatul cu propunerea de clasare întocmit de către organele de cercetare penală, cât și sumele ce trebuie achitate de către persoanele vătămate în vederea închiderii dosarului.
În referatul cu propunerea de clasare sunt menționate toate faptele dar în ordonanța de clasare lipsește o fapta față de una din părțile vătămate.
Ambele părți vătămate, au de achitat cheltuieli judiciare (o suma mica).
Se mai menționează ca referatul cu propunerea organelor de cercetare este legal și temeinic.
Întrebarea mea este urmatoarea:
De ce dosarul a fost preluat și clasat de catre P.T.?
Mulțumesc anticipat!