avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate Ihategreen42

Activitate Ihategreen42

A decedat după ce au decedat bunicii

Cum se va face moștenirea?
Bună seara! Vă prezint următoarea situație privind o mostenire. Bunicii mei sunt morți amândoi. Din bunicii mei au rezultat 3 fii. (Primul fiu este tatăl meu). In prezent tatăl meu nu mai este printre noi, precum și un frate care este căsătorit dar nu are copii. In viața mai este un frate(unchi). De pe urma tatatui meu sunt eu, mama și fratele meu. De pe urma unchiului decedat este doar soția acestuia. De pe urma unchiului care se afla in viața, acesta nu are nici soție și nici alti mostenitori. Cum se va face moștenirea? Cine are dreptul? Fratele(unchiul aflat in viața)? Precum și nepotii( eu si fratele?) sau și șotia unchiului precum si mama? Mulțumesc!
Asta am înțeles. Dar cum e posibil sa fiu chemat in doua dosare pentru aceleași fapte? Iar ca martor, nu cumva am dreptul de tăcere pentru a nu ma autoincrimina?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Incercati sa va angajati avocat bun deoarece fără avocat bun va rupe DIICOT.
Sunt foarte tehnici și nu merge sa va apărați cu avocati care nu au forță de apărare foarte mare.

Trafic de droguri de risc
Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc și oferire cu titlu gratuit. La audieri am recunoscut fapta și am
colaborat cu DIICOT, iar acum aștept acordul de recunoaștere. Acum 3 zile m-a sunat un ofițer BCCO dintr un județ vecin, ca trebuie sa ma prezint sa dau o declarație ca martor. Persoanele in cauza au fost prinse pe teritoriul județului vecin. De când am fost prins și pana astăzi (cam 2 ani )eu nu am mai avut legătura cu acea persoana. In primul dosar am spus ca am cumpărat de 4-5 ori câte un gram pentru consum propriu. Acum sunt iar chemat in alt dosar pentru aceleași fapte? Știu ca dacă merg ca martor si zic cum vor ei, mi se poate schimba calitatea in suspect sau chesti de genul. Deci cum e posibil sa fiu chemat in acest dosar dacă eu nu am mai făcut nimic?