avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela2909

Activitate Gabriela2909

Bună ziua,
În cazul în care am fost chemata din casa și organele de poliție mi au pus etilotestul, rezultatul fiind - 0,80 mg/L...
Ulterior am fost obligată sa mergem la INML, refuzând, aceștia m au încătușat și am ramas cu vatamari corporale pe ambele mâini, mi au confiscat telefonul pana la INML.
Acesta u este un ABUZ IN SERVICIU?
Menționez ca s a întâmplat în luna noiembrie 2022 și abia acum am studiat dosarul.
Întrebarea mea este: mai pot face plângere organului de poliție? Sau care este termenul de depunere a plângerii conform legii?
Da, asa a fost.

Buna ziua,
Am gafat o si eu.
Intrebare, pe scurt..
Nu am fost retinuta in trafic bauta, am fost chemata din casa in urma unei tamponari usoare cu spatele. Rez la etilotest a fost de 1,32 ulterior prima proba 3,09 si a doua 2,76.
Am cerut recalcularea.
1,32 aveam la ora 17.10, acidentul a fost la 16.45, am declarat ca am baut in casa coniac 200 ml in cele 20-25 min de la producerea tamponarii.
Cat credeti ca ar iesi la recalculare, am 53 kg, 170 cm ai am declarat ca nu am mancat nimic in acea zi.
Mulțumesc frumos și anticipat pentru răspuns!
Buna ziua,
Angajatorul are dreptul de a micsora salariul dupa a 4 a luna?Am 4000 ron salariu, el ar dori sa mi l micsoreze la 2500 + comision...
Sunt director comercial in vanzari servicii deratizarea, dezinfectie si dezinsectie.
Am iesit pe teren doar de o luna...
In aceasta luna am adus un contract, dar el vrea *performanta*, contracte!
Discutand si cu alti reprezentanti de vanzari, mi au comunicat ca, performanta *se vede* la minim 6 luni, maxim 1 an!
Cum momentan nu exista CERERE...
Am senzatia ca ma impinge catre DEMISIE!
CE DREPTURI AM??? MA POATE CONCEDIA?
Sunt o mama singura cu o fetita de 2 ani si jumatate. Precizez ca o intretin doar eu!
Cum ar trebui sa procedez?
Mulțumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!