Buna ziua,
Angajatorul are dreptul de a micsora salariul dupa a 4 a luna?Am 4000 ron salariu, el ar dori sa mi l micsoreze la 2500 + comision...
Sunt director comercial in vanzari servicii deratizarea, dezinfectie si dezinsectie.
Am iesit pe teren doar de o luna...
In aceasta luna am adus un contract, dar el vrea *performanta*, contracte!
Discutand si cu alti reprezentanti de vanzari, mi au comunicat ca, performanta *se vede* la minim 6 luni, maxim 1 an!
Cum momentan nu exista CERERE...
Am senzatia ca ma impinge catre DEMISIE!
CE DREPTURI AM??? MA POATE CONCEDIA?
Sunt o mama singura cu o fetita de 2 ani si jumatate. Precizez ca o intretin doar eu!
Cum ar trebui sa procedez?
Mulțumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!
Modificarea unilaterala a salariului este posibila doar in cazul in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
Decizia de a demisiona reprezintă actul unilateral de voinţă al salariatului şi nu poate fi „impusă” de angajator. Cu alte cuvinte, angajatorul nu are niciun temei legal în a influenţa decizia salariatului privind încetarea contractului de muncă prin demisie. Dacă angajatorul doreşte încetarea raporturilor de muncă cu salariatului, acesta are la dispoziţie varianta concedierii, cu respectarea însă a dispozitiilor prevazute in Codul muncii.
Demisie
Coriina111
Daca am semnat contractul de .munca și după o luna ma m îmbolnăvit și sunt internata..ei au dreptul să mă pună sa semnez demisă fara a mi se acorda ... (vezi toată discuția)