Locuiesc la parter intr un complex rezidential. Gradina si geamul de la dormitor sunt chiar la intrarea in bloc.
De luni de zile ma confrunt cu urmatoarea problema: de la ora amiezii pana noaptea diferite grupuri de adolescenți vin la intrarea in bloc, fumeaza, arunca gunoaie in curtea mea si a vecinilor din partea stanga, fac galagie, tulburand linistea locatarilor.
Am tot incercat sa le spun, politicos, sa mearga in parc sa nu ne mai deranjeze, dar am primit amenintari si injuraturi din partea lor.
La politie am sunat in repetate randuri. Au venit o singura data, apoi mi au spus ca nu au ce sa le faca si nu ai mai venit.
Ma simt de parca locuiesc cu ei. Nu mai am liniste in casa de luni de zile.
Cum pot rezolva aceasta situatie?
Buna ziua! In cazul in care am fost operata anul acesta intr-o clinica privata din Romania, insa operatia nu a fost o reusita, starea mea de sanatate agravandu-se.
Cum trebuie sa procedez pentru a putea beneficia de concediu medical ( poate fi si neplatit, important este sa existe pentru a primi aprobarea angajatorului) pentru a merge la o consultati si eventuala operatie in strainatate.Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Am rupt de mult orice legatura, insa problema este ca, desi sunt majora, din cate mi s-a spus la notar, in unele situatii inca mai are drept de decizie asupra mea.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu există o astfel de procedura.Puteti sa il ,,,renegat 'moral rupand orice legătură si încercând să vă vedeți de viata.Legal nu există variante..
Care este temeiul legal prin care imi pot renega tatal? Eu am 23 de ani, iar parintii mei sunt divortati de 18 ani. Motivul principal pentru care doresc sa nu mai am nici o legatura juridica/civila cu acesta este ca mi-a creat traume pe care nu le pot depasi nici acum. Mai exact, inainte de divort (pana la varsta de 5 ani) am asistat zilnic la scene de violenta fizica asupra mamei care au culminat cu o tentativa de omor, cat si privarea noastra de libertate. Dupa pronuntarea divortului si a hotararii judecatoresti de incredintare a miniorului (eu) mamei, a incercat sa ma rapeasca. A continuat prin a ne urmari si ataca pe strada. Dupa ce mama s-a recasatorit ne-am mutat domiciului si nu ne-a mai deranjat. Insa, mereu mi-a fost si inca imi este teama. Conform hotararii judecatoresti ar fi fost obligat sa plateasca pensie alimentara, pe care nu a platit-o niciodata. Mamei ii este foarte frica de el, motiv pentru care nu a sesizat organele competente.