Buna ziua, pentru un atelier de confectionare bijuterii, organizat ca s.r.l., asociatul poate sa imprumute firma cu o cantitate de aur (materie prima), si la finalul perioadei de imprumut isi primeste cantitatea inapot, fara nici o implicare de numerar. Ce acte ar trebui intocmite?
Intrebarea era: daca sunt angajat in Romania cu norma intreaga si ma angajez IN ACELASI TIMP SI LA O SOCIETATE din Germania, cu norma intreaga, remote (prestez de la domiciliul meu din Romania), ce taxe se platesc? Taxele din Romania sau din Germania? Eu, ca angajat, am vreo obligatie, in afara de a presta munca si a incasa salariul? ex declaratia unica. Multumesc.
Buna ziua, sunt angajat in Romania cu norma intreaga. Vreau sa ma angajez la o societate din Germania, norma intreaga remote. Am vreun avantaj la calculul contributiilor? Multumesc.
Pe luna noiembrie a.c. ore lucratoare 168. Salariatul a fost prezent toata luna si a lucrat si in 30 noiembrie, zi pentru care primeste liber (in urmatoarele 30 zile). Cum il pontez cele 8 ore lucrate in 30 noiembrie?