avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pe luna noiembrie a.c. ore lucratoare 168. Salariatul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pe luna noiembrie a.c. ore lucratoare 168. Salariatul a fost ...

Pe luna noiembrie a.c. ore lucratoare 168. Salariatul a fost prezent toata luna si a lucrat si in 30 noiembrie, zi pentru care primeste liber (in urmatoarele 30 zile). Cum il pontez cele 8 ore lucrate in 30 noiembrie?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Vărzaru , Consultant resurse umane 16:51, 6 Decembrie 2021
Salariatul va figura cu 8 ore lucrate in data de 30.11, urmand ca in ziua in care va beneficia de timpul liber, echivalent zilei de sarbatoare legala in care a lucrat, sa figureze in pontaj cu "Liber (L)" sau "Recuperare (R)".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)
Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)
Zile sarbatoare  lazarovici alina lazarovici alina am o problema , daca ma poate cineva ajuta in data de 8 iunie s-a lucrat 8 ore, unele persoane vor sa-si ia recuperare unele sa le platim dublu. Problema este ... (vezi toată discuția)