avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt angajat in Romania cu norma intreaga. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt angajat in Romania cu norma intreaga. Vreau sa ...

Buna ziua, sunt angajat in Romania cu norma intreaga. Vreau sa ma angajez la o societate din Germania, norma intreaga remote. Am vreun avantaj la calculul contributiilor? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 3 August 2022
Da, veti putea beneficia de pensie comunitara.

Detalii :
[ link extern ]
Intrebarea era: daca sunt angajat in Romania cu norma intreaga si ma angajez IN ACELASI TIMP SI LA O SOCIETATE din Germania, cu norma intreaga, remote (prestez de la domiciliul meu din Romania), ce taxe se platesc? Taxele din Romania sau din Germania? Eu, ca angajat, am vreo obligatie, in afara de a presta munca si a incasa salariul? ex declaratia unica. Multumesc.
intrebarea din mesajul initial este :
Vreau sa ma angajez la o societate din Germania, norma intreaga remote. Am vreun avantaj la calculul contributiilor?
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca din germania arminella arminella Am lucrat in Romania 9 ani ,m-am casatorit in Romania cu cetatean cu dubla cetatenie .Am plecat in Germania dupa 3 ani si in cei 7 ani cat am domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Taxare salariu contract strainatate Kuor3 Kuor3 Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu taxarea salariilor: Contract in Germania, Munca: Remote din Romania. Scenariu. Oferta de 2000Euro Brut 6 Luni ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj - taxe platite in germania bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Din iunie 2014 sunt angajat al unei firme germane, dar lucrez in Finlanda, singurul lucru care ma leaga de Germania fiind angajatorul si faptul ... (vezi toată discuția)