avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Denis2015

Activitate Denis2015

Da, avem hotarare judecatoreasca. Plata s-a realizat in 5 luni. Din ce am inteles a fost o situatie mai complicata... au fost blocate conturile institutiei de catre un birou de executor judecatoresc. Intre timp s-a schimbat conducerea. As dorii sa fac o nota informativa despre aceste plati. Nu vreau sa dau explicatii curtii de conturi cand o sa ma intrebe de ce nu am informat managerul despre acele plati.
Buna ziua, nu de mult m-am angajat ca si economist la o institutie. La preluarea datelor contabile am realizat ca institutia a platit niste drepturi salariale castigate in instanta mai multor persoane, aceste persoane au fost concediate fara motiv. La intrebarile mele despre ce este vorba am primit niste raspunsuri foarte vagi care mi-au dat de banuit. As dorii sa fac o nota informativa catre actuala conducere a institutiei despre prejudiciul adus in bugetul institutiei dar nu gasesc nici un articol la care sa fac referire, nu stiu nici daca nu s-a prescric cumva intre timp. Hotararea judecatoreasca definitiva este din 2019, ultima plata este in 2022, Va rog sa ma indrumati ce sa fac, nu vreau sa fiu raspunzatoare in nici o privinta la controlul curtii de conturi.
Răspuns la discuția Solicitare de la politie
Mulțumesc! Logic așa ar trebui să fie dar în țara asta din păcate orice este posibil.
Răspuns la discuția Solicitare de la politie
sa zicem ca platesc amenda... exista riscul sa mi se solicite din nou identitatea persoanei respective?
Buna ziua, am primit o solicitare de la politie sa le comunic cine a condus masina anul trecut in martie. Eu daca nu le comunic in 5 zile primesc amenda. Masina e pe mine dar eu nu am permis si nu stiu cine a condus-o anul trecut. Ce pot sa fac?
Rectificare bugetara prin virari de credite, pot pe trimestrul 4 sa am inregistrari in buget cu minus?
A refuzat sa semneze ordinele de plata, vechea contabila era de acord sa nu plateasca si intr-un an de zile valoarea penalizarilor a depasit cu mult valoarea facturilor restante. Acum s-a hotarat sa plateasca tot.
Buna dimineata, poate o institutie sa plateasca penalizari de intarziere la facturi neplatite? Concret, conducatorul institutiei a refuzat plata mai multor facturi si acum ma obliga sa platesc penalizarile adunate. Pot sa le platesc fara a avea ulterior probleme cu curtea de conturi? Multumesc!