avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Activitate Chiorean Eugenia

Activitate Chiorean Eugenia

Bună ziua !! Pentru condiții grele de muncă nu se dă nimic în plus la pensie. Mulțumesc !!!
Bună ziua !! Este necesar un referat verificator pt edificarea unui gard în mediul rural ? Mi s-a cerut pt eliberarea autorizatie de constructie. Mulțumesc.
Bună. În certificatul de urbanism este specificată o anumită înălțime pentru un gard de la stradă, trebuie respectată acea înălțime? Este o lege ? Șeful de la urbanism a spus că nu, ca se refera la modul general !!! Mulțumesc anticipat !!
Bună ziua. Am un gard vechi care e în stare de degradare .Este necesară autorizatie de demolare? Mulțumesc.
Bună seara ! Aș dori să mă ajutați cu un sfat !!! Oare pentru demolarea unui gard cu fundație ,este nevoie de autorizație de demolare ?! Mulțumesc !!!!
Răspuns la discuția Violare de domiciliu
Pentru gard provizoriu nu trebuie autorizație ?! Mulțumesc !!!!

gi-jane2 a scris:

Puneti-va gard sau o împrejmuire provizorie.
Pana atunci, vb cu vecinul, ce motiv are va între în curte?

Bună. Un vecin îmi tot încalcă proprietatea mai ales noaptea ,este violare de domiciliu. Menționez că pe o porțiune nu avem gard, dar urmează să-l facem ... Aș dori un sfat, politia a venit si a spus că dacă nu e gard ei nu au ce face . Mulțumesc.
Bună ziua !!! Pentru autorizația constructie între proprietăți a unui gard este nevoie de aviz de la CNAIR ? Gardul nu se construiește la frontul stradal .Mulțumesc !!
Bună ziua !!! As vrea să cofrez pt un gard .Deci numai să cofret până iese autorizația de constructie!!! Pot ave probleme pt acest lucru ? Mulțumesc anticipat !!!!
Bună .Este necesar acord notarial pt construire gard între vecini ?