avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Violare de domiciliu

Bună. Un vecin îmi tot încalcă proprietatea mai ales noaptea ,este violare de domiciliu. Menționez că pe o porțiune nu avem gard, dar urmează să-l facem ... Aș dori un sfat, politia a venit si a spus că dacă nu e gard ei nu au ce face . Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
Chiorean Eugenia, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:37, 17 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puneti-va gard sau o împrejmuire provizorie.
Pana atunci, vb cu vecinul, ce motiv are va între în curte?
Pentru gard provizoriu nu trebuie autorizație ?! Mulțumesc !!!!

gi-jane2 a scris:

Puneti-va gard sau o împrejmuire provizorie.
Pana atunci, vb cu vecinul, ce motiv are va între în curte?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, trageți 3 sârme legate de niște pari, ce autorizatie sa va trebuiască?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea blocului este traversata ilegal 90geo 90geo Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care are si curte (facuta de la inceput de firma care a construit si blocul). Curtea este este imprejmuita cu ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu, amenintare.... adriana.popescu adriana.popescu Buna ziua, As avea rugamintea sa imi dati si mie niste lamuriri in legatura cu urmatorul caz: Parintii mei care sunt bolnavi - locuiesc in mediul rural - ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii ContSters117052 ContSters117052 Buna ziua!In curtea mamei pe o portiune de 2m gardul despartitor dintre vecini este din plasa de sarma,.pentru a ne proteja de privirile vecinilor curiosi am ... (vezi toată discuția)