avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Curtea blocului este traversata ilegal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Curtea blocului este traversata ilegal

Buna ziua!

Locuiesc intr-un bloc care are si curte (facuta de la inceput de firma care a construit si blocul). Curtea este este imprejmuita cu gard.

Curtea blocului este folosita pe post de scurtatura pentru a ajunge de la o strada principala la alta. Indivizi, uneori destul de suspecti, sar gardul sau intra pe usa cu acces cu cartela care este uitata uneori deschisa, traverseaza curtea prin fata balconului meu si sar iar gardul cand ajung in partea cealalta a curtii.

Am incercat sa le spun sa nu mai treaca pe acolo, insa ma ignora.

As putea sa ii invinuiesc de violare de domiciliu sau pentru incalcare de proprietate? Ar trebui anuntata politia? Mentionez ca detin in acte aceasta curte cu cota parte.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2021
90geo, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:22, 22 Septembrie 2021
Reparati gardul, prin asociatie, eventual sarma ghimpata,
puneti niste "untura" anorganica pe el,
puneti niste panouri, cu "trecerea interzisa", sau "suprav video"
sau cu "proprietate privata" ori cu "cainele musca".
Daca nu dau rezultate, reveniti si mai discutam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu Chiorean Eugenia Chiorean Eugenia Bună. Un vecin îmi tot încalcă proprietatea mai ales noaptea ,este violare de domiciliu. Menționez că pe o porțiune nu avem gard, dar urmează să-l ... (vezi toată discuția)
Proprietate privata Id0200 Id0200 Cum trebuie sa procedez, pentru a obtine dreptul la proprietate privata.. Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)