avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate privata

Cum trebuie sa procedez, pentru a obtine dreptul la proprietate privata.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Id0200 , utilizator 22:03, 27 Decembrie 2019
dreptul de propretate e garantat de constitutie si de lege,
Ca sa aveti o proprietate, trebuie sa o dobanditi prin diferite mijloace legale- sa o cumparati, primiti cadou, sa o mosteniti, sa prestati intretinere in schimbul ei, sa o revendicati.. etc
ce problema aveti dvs concret ca nu imi dau seama?
Am o proprietate in posesie de 1000mp sunt unic propietar cu act de vanzare cumparare, iar vecini mai intra din cand in cand, profitand de bunatate si de amabilitate desi sunt in etate "mai ca a sarit gaina, ba ca a intrat catelul" desi am zona supravegheata video 24din24..in prealabil am avut cu ei discuti sa nu mai intre fara acordul meu. Daca pun pancarta cu inscrisul propietate privata este legal sau trebuie sa fac niste demersuri. Multumesc
Puteti sa puneti cate pancarde vreti ca e proprietatea dvs. E imprejmuita ?
Amenintati-i ca le faceti plangere la politie.
Da este imprejmuita destul de bine, ba chiar am si sarma ghimpata nato.. Pentru ca sareau gardul cu o scara nu lua nimik dar erau destul de curiosi sa vada ce fac prin proprietate.. Multumesc foarte mult pentru informati imi sunt de mare folos pe viitor.. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea blocului este traversata ilegal 90geo 90geo Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care are si curte (facuta de la inceput de firma care a construit si blocul). Curtea este este imprejmuita cu ... (vezi toată discuția)
Help: gard sarma ghimpata ilegal pus pe terenul meu...ce fac? maserati111 maserati111 Am in proprietate un teren intravilan la marginea sectorului 5 si un vecin care se tot intinde ilegal cu garduri improvizate pe terenul meu, motivand ba ca il ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru cusca de caini? smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea problema: vreau ca intr-un colt al curtii, sa imprejmuiesc cu sarma o suprafata de 1 m pe 1 m. Curtea mea are gard, construit ... (vezi toată discuția)