avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinii

Buna ziua!In curtea mamei pe o portiune de 2m gardul despartitor dintre vecini este din plasa de sarma,.pentru a ne proteja de privirile vecinilor curiosi am facut un paravan din coceni de porumb.Paravanul nu atinge gardul lor.Vecinii cheama tot timpul politia din comuna impunandu-i mamei sa nu mai puna nimic acolo.Mai nou au impins ei cu ceva daramand paravanul(injurii,amenintari)Ce putem face pentru ca acesti vecini sa nu ii mai faca probleme mamei,aceasta avand varsta de 62ani si locuind singura?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:20, 14 Decembrie 2009
Nu este treaba politiei sa se amestece intr-un asemenea litigiu care este de natura civila.Daca v-a darimat paravanul intrind pe proprietatea mamei dv. faceti plingere penala pentru violare de domiciliu sau tulburare de posesie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost încălcată limita proprietății. ar fi întemeiată o plângere pentru violare de domiciliu? Aryela Aryela Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: intr o curte se afla 2 case una pe care a mostenit o mama mea si cealalta casa mostenita de sora mamei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii; spatiul public din fata proprietatii vasile anca vasile anca Bun gasit! As dori sa stiu care este legislatia cu privire la formarea de grupuri in fata locuintei cuiva, chiar in fata portii, intrucat in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu, amenintare.... adriana.popescu adriana.popescu Buna ziua, As avea rugamintea sa imi dati si mie niste lamuriri in legatura cu urmatorul caz: Parintii mei care sunt bolnavi - locuiesc in mediul rural - ... (vezi toată discuția)