avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinii; spatiul public din fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinii; spatiul public din fata proprietatii

Bun gasit!

As dori sa stiu care este legislatia cu privire la formarea de grupuri in fata locuintei cuiva, chiar in fata portii, intrucat in fiecare zi vecinii mei, adulti si copii, fac "camping" chiar langa gardul meu, care din nefericire este din plasa, jucand carti, consumand bauturi si alimente, aruncand ambalajele in curtea mea, vorbind licentios, facand zgomot, ascultand muzica, agresand cu bete cainii mei care ii latra la gard.
Orice miscare a familiei mele este supravegheata de privirile lor indiscrete, insotite de remarci fie jignitoare, fie batjocoritoare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:00, 6 August 2009
fac lucrul acesta ptr ca dvs va suparati si asa gasesc un subiect de gluma , sfatul meu participati si dvs la astfel de petreceri campanesti , proprietatea dvs este delimitata, probabil de gard iar ei se afla pe domeniul public
tulburarea linistii publice ?
da, politia e la curent dar nu se intampla nimic. Am renuntat de mult sa ma mai cert cu ei, pentru ca pe cale amiabila nu s-a putut...
Faceti plangere la politie si de fiecare data cand se strang si incep sa joace table sau bigi-bigi ce-or juca ei chemati imediat politia! Solicitati sanctionarea lor contraventionala pentru tulburarea linistii si ordinii publice.
De asemenea sesizati de fiecare data Politia Comunitara pentru sanctionarea contraventionala a celor care arunca gunoaiele in curtea dvs!B-)
Cu timpul ii veti descuraja , va vor injura si isi vor muta locul de joaca!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini agasanti si fara ocupatie vs. caine aflat pe proprietate personala. mateigeamina mateigeamina De aproximativ 2 ani , parintii mei s-au mutat intr-o zona rurala(Posesti , Prahova). Odata cu aceasta mutare , au luat si cainele familiei (o catelusa ... (vezi toată discuția)
Protectia animalelor / tulburarea linistii publice adobrota adobrota Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dori sa ma ajutati cu un sfat. Detin o catelusa, rasa ciobanesc german, de 9 luni, pe care o cresc ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)