As dori sa stiu care este legislatia cu privire la formarea de grupuri in fata locuintei cuiva, chiar in fata portii, intrucat in fiecare zi vecinii mei, adulti si copii, fac "camping" chiar langa gardul meu, care din nefericire este din plasa, jucand carti, consumand bauturi si alimente, aruncand ambalajele in curtea mea, vorbind licentios, facand zgomot, ascultand muzica, agresand cu bete cainii mei care ii latra la gard.
Orice miscare a familiei mele este supravegheata de privirile lor indiscrete, insotite de remarci fie jignitoare, fie batjocoritoare.
fac lucrul acesta ptr ca dvs va suparati si asa gasesc un subiect de gluma , sfatul meu participati si dvs la astfel de petreceri campanesti , proprietatea dvs este delimitata, probabil de gard iar ei se afla pe domeniul public
tulburarea linistii publice ?
Faceti plangere la politie si de fiecare data cand se strang si incep sa joace table sau bigi-bigi ce-or juca ei chemati imediat politia! Solicitati sanctionarea lor contraventionala pentru tulburarea linistii si ordinii publice.
De asemenea sesizati de fiecare data Politia Comunitara pentru sanctionarea contraventionala a celor care arunca gunoaiele in curtea dvs!B-)
Cu timpul ii veti descuraja , va vor injura si isi vor muta locul de joaca!:D