Buna ziua,
As avea rugamintea sa imi dati si mie niste lamuriri in legatura cu urmatorul caz:
Parintii mei care sunt bolnavi - locuiesc in mediul rural - au fost amenintati, loviti de niste vecini (o familie: tata si fiica) pe motiv ca un banal gard de sarma despartitor intre proprietatea lor si a parintilor mei le-a fost indoit de calul tatalui meu care fusese legat pe propietatea noastra. Mai mult decat atat, au si intrat de doua ori in curtea parintilor mei ca sa "il puna pe tata la punct" pentru ca l-ar fi auzit ei cum vorbea el la el in casa.
Parintii mei chiar erau dispusi ca cumpere acei cativa metri de sarma si sa le puna o sarma noua, desi, repet, sarma nu a fost decat putin indoita si a fost indreptata de catre tata. Problema este ca acesti vecini nu contenesc cu scandalul, ca le trebuie "expert" sa vada cum s-ar punea sarma noua...desi...acea sarma este ceva banal...
Tot ei au mers si la politia din comuna, dar politisul nu facut nimic.
Parintii mei au instiintat politia si au facut o plangere la parchet, pentru ca au martori in acest sens care au asistat la scandal: injurii, tipete, amenintari, violare de domiciliu.
Intrebarea mea este urmatoare: Sa le cumparam acea sarma pentru a atenua scandalul cu acei oameni needucati sau sa lasam lucrurile asa pana la solutionarea cauzei de catre parchet, eventual instanta? Noi suntem oameni de buna credinta si nu ne place scandalul de niciun fel, mai ales ca parintii mei sunt f bolnavi si trebuie sa evite situatiile conflictuale....Insa nici nu pot sa cedez de fiecare data cand au ei chef, pentru ca ei speculeaza faptul ca parintii din cauza starii de sanate nu le pot ripsota!
Multumesc,
Adriana Popescu
Asteptati solutia de la parachet in plangerea dvs.
DAca considerati ca scandalul s-ar putea incheia astfel,
reparati portiune de gard indoita de calul tatalui dvs.
Multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat!
Sunt convisa ca daca tata ar fi fost unul cu ceafa groasa si cu doua randuri de lanturi la gat nu ar fi procedat la fel. Asa ca voi astepta decizia parchetului, chiar daca ei vor continua scandalul!
Distrugere gard
2014Elena
Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)