Buna,parintii mei au cumparat acum 40 de ani pamant pe care si-a construit casa,abia acum 2 ani si-a facut actele prin judecatorie favorabil,vecinul a aflat de acest lucru si de atunci imi hartuieste parintii dorind astfel sa-si insuseasca o parte din curtea si pamantul alor mei.Mentionez ca actele sunt in regula,legale,au platit 40 de ani impozit pe pamant si casa,tata e f. bolnav si nu mai poate suporta presiunea astfel incat au decis chiar si sa vanda sa se mute in casa parintilor mamei in alta localitate dar si asa nu reusec ca vecinul opreste eventualii cumparatori si le zice ca sunt in litigiu cu primaria ,ca au acte false,etc si mai si striga in gura mare ca parintii mei vrea sa le vanda pamantul lor .Mi-a amenintat parintii ca vrea sa-i bage in pamant si sa ne ia tot chiar daca ai mei au acte legale,de 40 de ani stau acolo si niciodata nu au fost probleme cu parintii vecinului ,pur si simplu si-au facut 3 persoane case in acea curte si se simt inghesuiti si de cand s-a mutat langa ai mei ,(el locuind in oras,si-a vandut locuinta si si-a facut casa in curtea parintilor lui,vecin cu parintii mei)le face viata un cosmar ca poate reusesc sa faca ceva.Nimeni nu-I poate pune la punct,i s-a adus la cunostinta de cei de la primarie ca parintii mei au acte,avem plangere la politie dar nimic nu se rezolva,nu va spun ca ei si-au facut casa fara autorizatie ,gard cu temelie la fel,nimeni nu le zice nimeni nimic ,fac legea in comuna..nu stim ce sa mai facem,va rugam din suflet cine stie sa ne sfatuiasca ,unde sa ne mai ducem ,unde sa ne adresam pentru o finalizare a acestei hartuieli,tata e pensionar pe caz de boala,are ceas la inima,e chiar f.bolnav,nu are nevoie decat de liniste,eu stau la 300 km de ei nu-I pot ajuta,ei traiesc dintr-o singura pensie deci e f.greu sa mearga prin tribunale,ce este de facut?va rog din suflet ,care este calea?chiar nimeni nu-I poate face nimic?inebunim zi de zi,nu se mai termina acest cosmar,…nu stiu,…o perioada chiar I-am intrebat pe primar la telefon daca este amenintat de acest om,de nimic si nimeni nu-l convinge sa ne lase in pace,multumesc!
Dacă poliţia nu soluţionează în niciun mod plângerea dumnavoastră, vă recomand, dacă aveţi posibilitate, să depuneţi o plângere penală pentru "hărţuire" adresată domnului prim-procuror al parchetului în circumscripţia căruia au părinţii dumneavoastră domiciliul.