Buna seara, v-as ruga sa ma sfatuiti in legatura cu o problema personala.Duminica pe la amiaza a venit un vecin de al meu beat crita si a intrat in curte la mine si a injurat-o pe mama mea si a facut-o in toate felurile, desi mama nu are nici o treaba cu el.In seara asta un alt vecin l-a amenintat pe tatal meu ca il omoara ca ii da cu un topor in cap ca are grija el de tata.Toata treaba se invarte in jurul unor pamanturi pe care tata le-a colectat pentru patronul lui care ia pamant in arenda de la oameni cu contract cu acte, totul in regula.Si asta care a venit duminica are si el pamant la patronul tatalui meu.Asta din seara asta ia si el pamant in arenda si are ciuda pe tata si pe patronul lui.As vrea sa ma duc la politie sa ii reclam pe amandoi dar nu stiu daca as rezolva ceva daca m-ar baga in seama, ca nici nu am martori care sa ma sustina.Ce e de facut in cazu asta ?
Abuz de putere
i_man
Buna ziua, in anul 94'' parinti mei au cumparat o casa cu teren calea de acces de atuci fiind un drumusor de circa 3 metri latime, tatal meu la latit facandu-l ... (vezi toată discuția)