avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sigil rupt cu voia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sigil rupt cu voia

Ce pedeapsa primeste cel care rupe un sigil de la gaz,robinet de gaz inchis pt scurgeri de gaze?Am martor care a vazut sigilul rupt, (mentionez ca :traim 3 persoane in casa,Eu si sotia in camera in care erau scurgeri de gaze si tata in celalal ta camera) dupa spusele tatalui meu care a refuzat sa plateasca gazul,si a spus ca nui trebuie gaz.de cel putin 9 ani vrea sa ma deie afara din casa,asa il influenteaza cei care vor mostenire.binenteles am refuzat sa ies .Dupa un an si ceva am vazut (ca venind vorba de gaz)ca sigilul era rupt, apoi la amenintarea ca maduc la politie sa spuna adevarul.constat adoua sau a treia zi ca a chemat si El pe cineva dela gaz si au pus sigil la robinetul de regulatir si cred ca au inchis?Daca vroia sa ma omoare decenu a facuto?Nu cred ca a fost cineva in afara de El.Credeti ca trebuie sa maduc la politie?nas vrea sa maduc sa zica: ca e...asa crezi tu, poate teai speriat.oare va mai incerca sa ma omoare?
Multumesc
Daca vroia sa va omoare cred ca incerca in alt fel, nu sa riste sa sara in aer din camera cealalta. Poate fi o intamplare ca sigiliul era rupt, posibil ca a consumat gaz fara sa plateasca, cam asta cred ca s-a intamplat.
Nu aveti nici motiv si nici probe pt o plangere penala.
Sigilul era perfect bun, contorul de gaz este pus unde nu ploua navea cum sa se zmulga deacolo
mama a fost batuta si amenintata cu cutitul de El cind eram mici,batuta in asa fel ca ia crepat capul,sora mea a fost amenintat cu un topor tocmai sa plece din casa,si a plecat pina la urma a stat aproape 1 an,El te primeste si tot el te face sa pleci intrun fel sau altul

Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma ciudata! am nevoie de un sfat! dalexro67 dalexro67 Am angajat o firma autorizata pentru proiectarea si refacerea unei instalatii de gaze naturale in urma neregulilor gasite de Eon.Am cumparat si o centrala ... (vezi toată discuția)
Necesitate detector gaze daca coloana nu traverseaza incaperea Maart102 Maart102 Buna ziua, Doresc sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu urmatoarea problema: Locuiesc de peste 10 ani intr-un apartament cu 2 camere si inca de la data ... (vezi toată discuția)
Numar persoane declarate la intretinere gabivoch gabivoch Buna seara. Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme. Sunt presedinte al unei Asociatii de Proprietari si avem probleme cu mai multi locatari ... (vezi toată discuția)